Kunderna säger..

Uttalanden från deltagare som gått kurs i

Stresshantering – Avslappning – Mental Träning

  • Vi träffas vid 10 tillfällen. Sömnen har blivit bättre. Jag har blivit jättebra på att säga Nej. Lyssnar mer på kroppens signaler. Blir inte längre lika irriterad. Blivit bättre på att ta hand om mig själv. Har börjat att tänka annorlunda. Tänker nu mer medvetet och försöker se det som fungerar.
  • Nu kan jag njuta av stillheten och lugnet. Känner mig sällan irriterad. Ångesten är borta. Mitt självförtroende har blivit bättre. Jag behöver inte längre bevisa…..Jag har inte längre ansvar för andras måenden. Jag har blivit mer medveten och närvarande. ”En sak i taget”.
  • Jag sover nu mycket bättre. Är inte lika spänd i kroppen och jag tar det lugnare. ”Det jag inte hinner idag – tar jag kanske en annan dag.”
  • Har funnit mer lugn. Känner mycket mer lust och glädje. Lyssnar till min kropp. Sover bättre. Lever nu, mer mitt eget liv. Tänker efter vad ”jag vill”. Är mer medveten, fokuserad och närvarande. Jag har nu börjat förstå att jag själv väljer hur jag vill må och jag får vara ”lat”.
  • Idag är jag närvarande i möten med andra människor och i det som jag gör. Idag hör jag fåglarna sjunga. Idag avslutar jag det som jag påbörjat. ”En sak i taget”. För mig har det betytt mycket att få träffa andra som är i samma situation som jag själv och jag har känt igen mig i andra. Jag är inte ensam om att må så här. Jag känner att jag växt och blivit medveten, positivare, känslomässigt mer stabil och tryggare. Jag känner mig mer fri och glad och jag kan mer markera vad jag vill och inte vill.

Kommentera