Om boken

Jag har organiserat och medverkat i flertalet kurser i personlig utveckling, relationsutveckling, stresshantering, medberoende och andra beroenden.Innehållet i boken baserar jag på mina möten med kursdeltagare, samtal med enskilda, med par samt min egen personliga utveckling.

Fråga dig själv: Lever jag det liv, jag innerst inne vill? Jag vill förmedla tips på verktyg, inspirera och beröra på ett sätt, som förhoppningsvis kan leda till att det blir lättare för dig att skapa det liv som du vill ha. I boken belyser jag bland annat det som idag är ett stort problem, beroendet samt stress, ångest, låg självkänsla och medberoende som ligger bakom mångas dåliga mående. Olika beroenden kan vara; sockerberoende, medberoende, alkohol, träna, shoppa, arbeta, bekräftelsebehov, kontrollbehov, makt, telefon/datoranvändande.

”En bra bok för dig som är drabbad av beroende och eller medberoende. Den är kort och tydlig vilket är viktigt när man är förvirrad och mår dåligt.Ger insikter och verktyg. Jag rekommenderar den varmt.”

Bitten Jonsson, Leg sjuksköterska och addictionspecialist

 

”Den här boken är främst riktad till personer med beroendeproblematik men passar alla som vill förstå sig själv och andra bättre. Den är lättläst och kommer med förslag på övningar och lösningar för både vardagliga och svårare problem.Det är med genuin varm ton och mycket klokskap som författaren förmedlar sitt viktiga budskap.”

Anniqa Bjersing, Leg. sjuksköterska och alkohol och drogterapeut